Торт з вівсянкою, бананом, фундуком і шоколадом простий рецепт. Я божевільний фанат вівсяної випічки, навіть самий пп овсяноблин мені подобається 😄 а саму вівсянку вже 8 місяців їм на сніданок і не міняю . З вівсяної муки готують пп торти, а що якщо ми зробимо дууже смачний варіант самого улюбленого печива ? Запевняю , смак Вас приємно здивує 👌
Інгредієнти
На торт 2,5 кг 18 см діаметр
Бісквіт:
3 яйця С0
150 грам цукру
130 грам банана
150 грам борошна
30 грам меленого фундука
45 грам вівсянки
60 грам молочного шоколаду (дрібно нарубаного)
50 грам рослинного масла
40 грам будь молочки
1 год л з гіркою розпушувача
Ганаш:
200 грам молочного шоколаду
60 грам вершкового масла
150 грам вершків 33%
Крем:
500 грам сирного сиру щільного
100 грам цукрової пудри
130 грам вершків 33%
130 грам пюре банана
30 грам фундучной пасти
Жовтий барвник на кінчику ножа
Крем на вирівнювання можна взяти будь-який, у мене такий:
500 грам сиру
120 грам пудри
50 грам вершків
Торт з вівсянкою, бананом, фундуком і шоколадом покроковий рецепт
1. Бісквіт:
Яйця збиваємо з цукром в дуже пишну масу, додаємо всі рідкі інгредієнти, пюре банана, змішуємо і додаємо сухі. Випікаємо при температурі 165 градусів 45-50 хвилин до сухої шпажки. Охолоджуємо перед сборкой.
Яйця збиваємо з цукром в дуже пишну масу, додаємо всі рідкі інгредієнти, пюре банана, змішуємо і додаємо сухі. Випікаємо при температурі 165 градусів 45-50 хвилин до сухої шпажки. Охолоджуємо перед сборкой.
2. Ганаш:
Вершки нагріти, вилити на шоколад з маслом, об’єднати. Стабілізуємо в мішку 8 годин холодильнике.
Вершки нагріти, вилити на шоколад з маслом, об’єднати. Стабілізуємо в мішку 8 годин холодильнике.
3. Крем:
Сир збиваємо з пудрою до однорідності, додаємо всі інгредієнти і збиваємо. Використовуємо сразу.
Сир збиваємо з пудрою до однорідності, додаємо всі інгредієнти і збиваємо. Використовуємо сразу.
4. Крем на вирівнювання:
Збиваємо сир з пудрою, додаємо вершки і ще раз взбиваем.
Збиваємо сир з пудрою, додаємо вершки і ще раз взбиваем.
5. Збірка на відео. Додатково знадобиться 2 банана для начинки.
Відео рецепт 👇