Товсті млинці з гарбуза, молока і манки на дріжджах

Як смачно зробити Товсті млинці з гарбуза, молока і манки на дріжджах простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Неймовірно смачні млинці з гарбуза гарбуз в них не відчувається, але при цьому надає соковитість це дуже смачно.

Інгредієнти

Гарбуз – 300 гр.
Молока – 300 мл
Води – 300 мл
Дріжджі сух. – 10 гр.
Цукру – 1 ст. л.
Манки – 150 гр.
Борошна – 300 гр.
Масло раф.- 50гр.
Солі – 1 ч. л.
Яйце – 1 шт.
Розпушувача – 1 ч. л.

Товсті млинці з гарбуза, молока і манки на дріжджах покроковий рецепт

1. В чашу додати воду, молоко, відварну гарбуз і перемішати блендером. Потім додайте дріжджі, цукор, манну крупу, сіль, борошно, розпушувач і масло раф. потім перемішати венчиком.
2. Поставити на растойку на 1-2 години, коли маса збільшиться в два рази, потім смажимо. Сковорода повинна бути раскалена.
3. Змастити маслом, один раз. І починати смажити. Смажимо товсті млинці з одного боку, а потім з іншого стороны.