Традиційні англійські булочки сконы

ЩО ЦЕ? УСІ ПИТАЮТЬ, а ПОТІМ ПРОСЯТЬ РЕЦЕПТ. За 30 Хвилин. СКОНЫ на СНІДАНОК до ЧАЮ. ВИПІЧКА. Булочки. Традиційні англійські булочки сконы рецепт простий. Британська швидка випічка до чаю, до сніданку. Рецепт дуже простий, готуються булочки дуже швидко. Вершковий смак. Дуже ніжні, щільні зверху і м’які всередині. Подають з вершковим маслом або джемом.

Інгредієнти

На ~ 18 штук (~ 430г)
*діаметр формочки ~ 4.5 см

– 60г вершкового масла
– 50г цукру
– 140 мл вершків 10%
~ 250г борошна
– 2 ч. л. розпушувача (без гірки)
– щіпка солі

Традиційні англійські булочки сконы покроковий рецепт

1. У борошно додати розпушувач, сіль, цукор і розмішати. Додати холодне вершкове масло кубиками і швидко розтерти руками до крихти. Влити вершки і замісити тесто.
2. Тісто розкачати до товщини 1.5 див. Формочкою вирізати кружки.
3. Перекласти на деко, застелене пергаментом і випікати в добре розігрітій до 180°С духовці ~ 15-20 хвилин. Час випічки залежить від особливостей вашої духовки.