Цукерки сирний трюфель зі сливами

Як зробити Цукерки сирний трюфель зі сливами рецепт простий. За доброю традицією почнемо з вашого щедрого лайка ♥ забирайте в закладки 🔖 щоб не втратити рецепт ☺

Інгредієнти

– 70 гр дрібно тертого сиру
– 70 гр сливового пюре (пробити сливу блендером і процідити через сито)
– 60 гр тростинний цукор (можна будь-який сухий подстаститель, який ви вживаєте, тільки враховуйте коеф.солодощі і кількість його має бути приблизно таким же)
– 90 гр какао масло
– 30 гр какао терте
(Можете замість масла, тертого і цукру взяти комерційний темний шоколад не менше 54%, але там білий цукор, враховуйте це, якщо важливо)

Цукерки сирний трюфель зі сливами покроковий рецепт

1. Топимо какао терте і масло приблизно на 50%. Доводимо до кипіння пюре з цукром, виливаємо на какао продукти, даємо постояти пару хвилин до повного растопления какао продуктів. Пробиваємо до однорідної, блискучою, гладкою массы.
2. Ставимо на прохолодну воду і знижуємо температуру до 35 градусів. Як зрозуміти це на око не скажу точно, але візуально маса повинна почати густіти, але бути ще трохи теплой.
3. Вмішуємо мелкотертый сир. Даємо стабілізуватися кілька годин під плівкою в холодильнику. Формуємо трюфелі і даємо їм ще вистоятися близько 8 годин – це знизить ймовірність появи тріщин на корпусі. Покрити шоколадом.