Як зробити смачні цукрові булочки з корицею рецепт простий в духовці.
Інгредієнти
✔️ 1 яйце
✔️ 1/2 ст. молока
✔️ 80 гр розтопленого вершкового масла
✔️ 1/2 ст цукру
✔️ 1,5 ст борошна + 1,5 ч. л соди
✔️ щіпка солі
✔️ 1/4 ч. л мускатного горіха
Для обсипання:
✔️ ~100 гр розтопленого вершкового масла
✔️ ~1/2 ст цукру
✔️ 1 ч. л кориці
Цукрові булочки з корицею покроковий рецепт
1. Змішайте яйце, молоко і розтоплене масло (не гаряче!). Потім всипте цукор, перемішайте віночком. Просіяне борошно, соду, сіль і мускатний горіх додайте до яєчно-масляної суміші. Ретельно перемешайте.
2. Тісто розлийте по формах для кексів на 2/3 висоти, відправте в розігріту до 180 °C духовку. Випікайте близько 20 хвилин (до золотистої скоринки). Остудите.
3. Змішайте корицю з цукром в маленькій мисці. Кожну булочку спочатку умочіть в розтоплене масло, повністю, разом з боками, потім обваляйте в цукрово-коричної смеси.