Тушкована картопля з м’ясом яловичини в томатному соусі на сковороді простий рецепт.
Інгредієнти
✅М’ясо-1.200 м (у мене яловичина)
✅Картопля-1.100 р
✅Цибуля-700 г
✅Морква-300 г
✅Болгарський перець-1 шт
✅Томатна паста-1 ст. л
✅Аджика-2 ст. л (у мене гостра)
✅Вода-350 мл
✅Подрібнені помідори-650 р
✅Лавровий лист-3-4 шт
✅Часник-6-7 зубчики
✅Сіль,цукор і спеції за смаком
✅Зелень-1 пучок
✅Раст масло для смаження-100 г
Цукор потрібен для того щоб позбутися від кислинки помідорів.
Тушкована картопля з м’ясом яловичини в томатному соусі на сковороді покроковий рецепт
1. М’ясо обсмажити на раст олії до випаровування рідини на Сильному вогні. Дати зарум’яниться. Дістати. Обсмажити цибулю до м’якості. Додати томатну пасту і аджику. Обсмажити 2-3 мин.
2. Додати подрібнені помідори. Я взяла помідори у власному соку і подрібнила в блендері. Додати сіль, цукор і спеції за смаком. Додати лавровий лист, часник подрібнений, зелень, влити гарячу воду і дати проваритися Нижче на Середньому вогні 10-12 мин.
3. Далі, повернути м’ясо, додати нарізану картоплю, болгарський перець і моркву. Якщо ви бачите що соусу мало, то на цьому етапі ви можете додати воду.
4. Соус повинен покрити вміст. Далі готуємо під кришкою на Мінімальному вогні півтори години (або до готовності).