Тушкована квасоля з баклажанами, помідорами, перцем і цибулею на сковороді простий рецепт.
Інгредієнти
Квасоля молода (заздалегідь відварений)
Баклажан
Помідор
Перець болгарський
Цибулю
Зелень
Приправи у мене паприка хмелі сунелі сіль перець
Тушкована квасоля з баклажанами, помідорами, перцем і цибулею на сковороді покроковий рецепт
1. В розігрітій сковороді на топленому маслі обсмажуємо цибулю, далі додаємо помідори, болгарський перець, баклажани, спеції і тушкуємо на повільному вогні 7-10.
2. Далі додаємо квасолю і на помірно – повільному вогні тушкуємо ще хвилин 10-15.
3. В кінці додаємо зелень (кінзу, цибулю зелений, петрушку).
Відео рецепт 👇