Універсальна основа для сніданку простий рецепт.
Інгредієнти
– 1 яйце С1
– щіпка солі
– 1 ч. л. насіння льону (за бажанням)
– 40 гр йогурту / м’якого сиру
– 20 гр пшеничного борошна цільнозерновий
– 20 гр рисового борошна
– 2 гр розпушувача
Універсальна основа для сніданку покроковий рецепт
1. Є 2 варіанти приготування. 1. Вибирайте той, який для вас буде більш зручний. Змішайте всі інгредієнти, вилийте в змащену маслом жароміцну форму, випікайте в мікрохвильовці протягом 3 хвилин. Потім вийміть з форми, остудіть, розріжте на 2-3 части.
2. 2. Змішайте всі інгредієнти, вилити на холодну сковороду, змащену маслом, смажте протягом 3 хвилин з кожного боку на невеликому вогні під кришкою. Подавати млинець і булочки можна як з солодкою, так і з солоною начинкою. Для солодких я люблю поєднання горіхових паст з фруктами, а для солоних – авокадо з сирним сиром / рикоттой.