Варене сало в маринаді в домашніх умовах

Ділюся рецептом дуже смачного сала! Варене сало в маринаді в домашніх умовах простий рецепт.

Інгредієнти

Маринад з розрахунку на 1 кг сала – 1 л води:
✅Вода-1 л
✅Чорний перець горошком-15 шт.
✅Лавровий лист-6 шт. поламати
✅Коріандр мелений-1 ст. л.
✅Сіль-4 ст. л.

Варене сало в маринаді в домашніх умовах покроковий рецепт

1. Довести до кипіння і прокип’ятити 2-3 хв. Остудити. Сало нарізати брусочками, розміром приблизно 6*12 див. Одну головку часнику нарізати кільцями. Сало укласти в контейнер, перекладаючи чесноком.
2. Залити розсолом, маринадом. Накрити кришкою і залишити на три доби при кімнатній температурі. Потім прибрати на добу холодильник.
3. Кожен шматочок сала загорнути в харчову плівку і прибрати в морозильну камеру. Перед подачею трохи розморозити і нарізати на тонкі пластини! Ну дуже вкусно!