Веганські бісквіт простий рецепт … більш підходящого назви і не придумати, тому що для цього рецепта інгредієнти є у кожного вдома 😁 Цей бісквіт виходить дуже повітряним, смачним і ніжним. Корж легкий не забитий 👌🏻 Також цей бісквіт підійде ідеально для тортів 🍰
Інгредієнти
На форму 18-20 см
Масло рослинне (або кокосову) – 40 мл
Лимон – 1шт
Борошно – 250гр (пшенична або безглютенова суміш)
Розпушувач -16 грам
Ванілін або ванільний цукор – 1 ч. л
Цукор бажано кокосовий – 150гр
Вода тепла – 260мл
Веганські бісквіт покроковий рецепт
1. У мисці змішати борошно, розпушувач і ванілін. Перемішати і просіяти. Додати цукор, ретельно перемішати. Додати натерту цедру половини лимона. Перемешать.
2. Додати масло і воду і ретельно перемішати. Ввести сік цілого лимона, ретельно замішати. І дати постояти хвилин 7-10. Випікати в заздалегідь розігрітій духовці до 180 градусів – 40 минут.
3. Готовність перевірити дерев’яною шпажкою 👌🏻 Після того, як вийшов час, відкрити духовку і залишити там бісквіт ще хвилин на 10.
Відео рецепт 👇