Котлети Море 🌊 Веганські котлети з сиру тофу, рису, вакаме і норі простий рецепт.
Інгредієнти
Тофу — 200-250гр класичний або копчений
Норі — 3 аркуша
Вакаме — 2 ст. л подрібнених + 3 ст. л води
Рис відварний — 1 склянка (можна замінити на кіноа або булгур)
Борошно — додавайте опціонально , щоб добре прилягали у мене вівсяна
Цибуля ріпчаста — 1 шт
Спеції: коріандр, мускатний горіх, приправа для риби, копчена паприка, куркума, перець білий мелений, сіль за смаком
Веганські котлети з сиру тофу, рису, вакаме і норі покроковий рецепт
1. Тофу відправити в чашу блендера, додати норії спеції, збити. Вакаме подрібнити в кавомолці або блендером, залити 2-3 ст. л окропу. Додати запаленные водорості до тофу массе.
2. Лук посмажити додати до тофу-масі. Додати заздалегідь відварений рис, перемішати. Поступово додавати борошно і перемешивать.
3. Маса не повинна бути рідкою. Щоб легко формувалися і не розпадалися при жарке.
4. Змочуючи руки водою, сформувати котлети. Обсмажити або запекти. Готово.
Відео рецепт 👇