Котлети Плескавіца по сербськи класичні

Як зробити домашні Котлети Плескавіца по сербськи класичні простий рецепт. Готові потішити своїх чоловіків смакотою? Напередодні свята пропоную вам рецепт самої котлетної котлети😁. Плескавіца є стравою Сербської кухні і вся її родзинка в тому, що готується вона з маринованого фаршу. Хто приготує такі котлетки, обов’язково напишіть – як вам. Якими ще вкусняшка будете балувати своїх чоловіків? Не забувайте – наступний свято 8 березня, як кажуть, як відгукнеться, так і відгукнеться😂.

Інгредієнти

дивіться нижче

Котлети Плескавіца по сербськи класичні покроковий рецепт

1. Отже, беремо по 500 гр свинини і яловичини(м’ясо краще брати свіже, не з морозилки), 2/3 склянки мінералки зі смаком і запахом(у мене Єсентуки), 10 невеликих цибулин, перець чорний мелений, червоний мелений і солодкий Чилі. Пропускаємо мясо через м’ясорубку, добре вимішуємо фарш, додаємо мінералку, вимішуємо ще раз і відправляємо в холодильник.
2. Через 12 годин додаємо 2 натерті на дрібній тертці цибулини, по чайній ложці чорного перцю і солодкої Чилі і половину чайної ложки гострого червоного перцю, знову вимішуємо і відправляємо “дозрівати” ще на 12 годин. За цей час фарш добре промаринується і змінить колір на сероватый.
3. Дрібно ріжемо 8 цибулин (з вказаної кількості м’яса вийде 8 котлеток, додаємо цибулю з розрахунку 1/1), додаємо цибулю в фарш, можна підсолити за смаком. Формуємо великі плоскі котлетки. На невеликій кількості масла або смальцю смажимо з обох сторін до готовности.
4. Смажити їх краще на грилі, тому що обвалювати в борошні або панірувальних сухарях їх не потрібно. Ну ось і все, довго, але смачно😋, а найголовніше майже нічого, крім м’яса. Справжня чоловіча котлета😁. У ресторанах, до речі, їх подають зі спеціальним соусом, від цього вони ще вкуснее.