Веганські вареники з свіжої капустою, цибулею і морквою

Як зробити Веганські вареники з свіжої капустою, цибулею і морквою простий рецепт.

Інгредієнти

Борошно – 3 з половиною склянки
Вода – 1 склянку
Оливкова олія – 2 ст. л.
Капуста – 750 р
Велика морква – 1 шт.
Велика цибулина – 1 шт.
Томатна паста – 2 ст. л.
Спеції – за смаком. Автор використовувала сіль і чорний мелений перець.

Веганські вареники з свіжої капустою, цибулею і морквою покроковий рецепт

1. Тісто:
Просіваємо борошно. Стакан води і 2 столові ложки рослинної олії вливаємо в борошно, замішуємо тісто. Тісто має вийти досить крутим і еластичним. Коли тісто вже добре замішане, даємо йому трохи отдохнуть.
2. Начинка:
Цибулю, моркву і капусту дрібно нарізаємо і обсмажуємо на рослинному маслі. Пізніше додаємо томатну пасту і спеції. Перемішуємо і тушкуємо до готовності овочів. Присипаємо робочу поверхню борошном і розкачуємо тісто в тонкий пласт. За допомогою склянки вирізаємо з тіста круги.
3. У центр кожного кола викладаємо готову начинку і щільно защипуємо пальцями краю. Кип’ятимо воду в каструлі, покласти в каструлю вареники. Після того, як вареники спливуть на поверхню, варимо їх 5-7 хвилин на слабкому огне.