Сирна запіканка з гарбузом в духовці

Як приготувати сирну запіканку з гарбузом в духовці рецепт простий. 🎃 Так, вона прада королева🔥 ошатна, осіння, дуже смачна. За бажанням, перед запіканням можете від душі змастити її сметаною, а в сирну частину можна додати родзинки. Але це вже справа смаку.

Інгредієнти

Сирне тісто:
Сир 400 г
Яйце 2 шт🥚
Цукор 50 г
Борошно 20 р

Гарбузове тісто:
Гарбузове пюре 400 г 🎃
Яйце 2 шт. 🥚
Цукор 50 г
Борошно 20 р

Вершкове масло для змащування 10 г 🧈

Сирна запіканка з гарбузом в духовці покроковий рецепт

1. Гарбуз очистити від шкіри і насіння, нарізати великими шматками і запекти в протягом 30 хвилин при температурі 200°. Готову гарбуз пюрировать в блендері. В одну миску покласти сир, 2 яйця, цукор і борошно. Все перемішати до однорідності. В другу миску покласти гарбузове пюре, яйця, цукор і муку.

2. Також перемішати до однорідності. Якщо маси виходять занадто густі (це залежить від вологості сиру і гарбуза), додати трохи молока. Форму для запікання змастити вершковим маслом.

3. На середину форми викласти 1 ст. л. сирної суміші, потім до середини 1 ст. л. гарбузового суміші, повторювати, поки форма не буде повна. Випікати запіканку при температурі 200° протягом 50-55 хвилин. Якщо верх буде темніти, накрити фольгою. Перед нарізанням повністю остудить.

Відео рецепт 👇