Віденські сирні вафлі зі сметаною в вафельниці

Як зробити Віденські сирні вафлі зі сметаною в вафельниці рецепт. В цьому році ми вперше святкувати його 24 серпня. Згідно доброї американської традиції 24 серпня відзначають День Вафель! Впевнена, ви вперше чуєте про це свято від мене) Свята, пов’язані з їжею по-моєму, найкращі) Головне в цей день на “день” забути про талію, в ім’я мучного і не картати себе потім тижнями, місяцями, і не дай Бог роками)
Щоб зустріти та відсвяткувати цей чудовий свято в усі зброю, пропоную почати тренуватися вже зараз з самого простого вафельного рецепта. Впевнена, якщо ваша сім’я ще не “підсіла” на вафлі, я вас швидко на них “подсажу” у найкращому сенсі цього слова. Хоча рецептів вафель – тьма-тьмуща, то я розповім вам той, за розголошення якої в середньовічній Європі вводилися найбільш суворі покарання! Чесне слово, якби я жила той час, так би і було)

Інгредієнти

300 грам сиру
2 яйця
50 грам цукру
200 грам сметани
40 грам рослинного масла
ванілін
200-250 грам борошна
1 год л гашеного соди

Віденські сирні вафлі зі сметаною в вафельниці покроковий рецепт

1. Яйця збиваємо з цукром в піну, додаємо ванілін і сир. Збиваємо до однородности.
2. Вмішуємо масло і сметану. Вводимо борошно і соду. Замішуємо тісто і залишаємо на 10 хвилин. До консистенції густої сметаны.
3. Вафельницю або сковороду змащуємо олією, у мене це кокосове, і випікаємо по 3 хвилини з кожної стороны.