Вірменський торт Мікадо на сметані з кремом з вареного згущеного молока і какао простий рецепт.
Інгредієнти
-2 яйця
-100 г цукру
-7 ст л раст масла
-200 г сметани
-4 ст л какао
-1 год л соди
-550-600 г борошна +-
Крем:
-300 г слив масла
-2 банки вареного згущеного молока
-1 ст л коньяку або рому
-1 ст л какао
-50 р плитки темного шоколаду
Вірменський торт Мікадо на сметані з кремом з вареного згущеного молока і какао покроковий рецепт
1. Яйця збиваємо з цукром до пишності, додаємо раст масло, в сметані гасимо соду, з’єднуємо, перемішуємо. Поступово додаємо борошно з какао , перемішуючи, замішуємо м’яке тісто (борошно додаємо по частинах).
2. Ділимо на 8 частин, розкачуємо борошном тонкий пласт (1-2 мм). Випікаємо кожен корж в розігрітій духовці при температурі 180 З 3-4 хвилини. Дістаємо коржі і ставимо під прес, щоб залишалися ровными.
3. Крем: збиваємо масло зі згущеним молоком, додаємо 1 ст л какао, потім коньяк або ром. Покриваємо коржі кремом, натираємо плитку шоколаду на дрібній терке.
4. Залишаємо торт на 6 часов.
Відео рецепт 👇