Вірменський торт Жозефіна з джемом

Вірменський торт Жозефіна з джемом простий рецепт. Смачний, ніжний і дуже швидкий тортик принесла 😻 «Жозефіна»🌸 Готуватися на раз і два, але виходить неймовірно смачно 🤤

Інгредієнти

3 яйця
120 г цукру
150 г сметана
150 г вершкове масло (розтоплене)
1,5 г/л розпушувач
0,5 год/л соди
2,5-3 склянки борошна (обсяг склянки 200 г)

Начинка
Джем (у мене був персиковий)

Вірменський торт Жозефіна з джемом покроковий рецепт

1. Яйця з цукром збивати, додаємо масло, сметана, збиваємо. Всипати просіяне разом з розпушувачем борошно і замісити м’яке тісто. Розділити тісто на 4 рівних частей.

2. Кожну частину тіста розкачати на папері для випічки в тонкий пласт, як показала на відео. Випікати кожен корж в попередньо нагрітій до 200°C духовці до світло-рожевого кольору 10-12 минут.

3. Так щоб коржі сильно не порумянились. Остиглі коржі промазати джемом. Залишилися шматочки випеченого тіста можна розкришити на дрібні крихти і використовувати для обсипання изделия.

Відео рецепт 👇