Вялений чорнослив в духовці в домашніх умовах

Як зробити В’ялений чорнослив в духовці в домашніх умовах рецепт простий. Поки сезон чорносливу потрібно неодмінно встигнути спробувати цей рецепт🤗. В’ялений чорнослив відмінно доповнює салати. Прекрасно поєднується на тостах з козячим сиром. Я їм його і без усіляких сполучень і не можу зупинитися, тому що це просто дуже смачно 😋

Інгредієнти

Чорнослив
Морська сіль
Сушений базилік
Орегано
Чебрець
Перець Чилі
Часник
Оливкова олія

В’ялений чорнослив в духовці в домашніх умовах покроковий рецепт

1. Спочатку сливи необхідно добре помити, а потім розрізавши навпіл витягнути кісточку. Деко застелити пергаментним папером і викласти на нього сливи зрізом вгору. Спочатку сливи необхідно змастити оливковою олією. Потім посолить.
2. Присипати сушенными травами. Я використовую перець Чилі, зовсім трохи, щоб додати пікантності. Часник необхідно нарізати пластинками, викласти в центр кожної половинки можна Сушити в дегидраторе або в духовці при температурі 80 градусів 10 часов.

3. Готовий в’ялений чорнослив необхідно перекласти в чисту банку. Розігрійте в сотейнику оливкову олію (ні в якому разі не кип’ятіть), попередньо додавши сушені трави і часник, і залийте їм чорнослив. Байті повністю охолонути. Зберігайте в холодильнике.

Відео рецепт 👇