Вялений курячий рулет з грудок курки і бекону

Це просте і в той же час шалено смачну страву дуже легко приготувати. Вам знадобляться самі прості і звичні продукти, які в результаті перетворяться в ідеальний вечерю. Як зробити В’ялений курячий рулет з грудок курки і бекону рецепт простий.

Інгредієнти

• Куряча грудка -600 гр.
• Бекон в нарізці – 150 гр.
• Винний оцет – 1ст.л
• Паприка – 1 ч. л
• Чорний перець і сіль -щіпка

В’ялений курячий рулет з грудок курки і бекону покроковий рецепт

1. Кожне куряче філе розділіть на дві частини, розрізаємо горизонтально , має вийти «книга». Покладіть всі шматки срезками вниз , змастіть оцтом, рівномірно посоліть, посипте паприкою і перцем.
2. Викладіть на філе скибочки бекону і поверніть рулети беконом всередину. Зверху змастіть рулети соняшниковою олією (можна оливковою, але дивіться щоб масло не горячило).
3. Відправляємо в попередньо розігріту духовку на 220С 40-60 хвилин (орієнтуйтеся по своїй духовці і від товщини ваших рулетов).