Як зробити Яблучну гранолу домашню рецепт простий 🍏. Хрусткі пластівці… аромат яблука та кориці… горішки… ну просто ідеальний сніданок👍🏼.
Інгредієнти
✅ 300 г вівсяних пластівців
✅ 50 г натертої м’якоті яблука або яблучного пюре
✅ 50 мл яблучного соку
✅ 100 г меду
✅ щіпка солі
✅ 50 г вершкового масла
✅ 1-2 ст. л. кориці
✅ 50 г волоських горішків
✅ 50 г родзинок
Яблучна гранола домашня покроковий рецепт
1. З’єднуємо вершкове масло, яблучну м’якоть/пюре, яблучний сік і мед. Ставимо на середній вогонь і, помішуючи, доводимо до однорідної консистенції. До вівсяним пластівців додаємо корицю, сіль, яблучну суміш і ретельно перемешиваем.
2. Перекладаємо всю масу на деко застелений пергаментним папером і розрівнюємо. Запікаємо в розігрітій до 160 градусів духовці 30-40 минут.
3. При цьому, кожні 10 хвилин дістаємо і перемішуємо, щоб гранола рівномірно пропеклась. Перед останніми 10 хвилинами – додаємо горіхи і родзинки. Приємного аппетита.
Відео рецепт 👇