Рецепт яблучно-вишневого зефіру простий рецепт 🍒😍
Інгредієнти
150 г цукру
50 г глюкозного сиропу
12 г агар-агару
150 г яблучного пюре
100 г пюре вишні
65 г цукру
65 г білка
Яблучно-вишневий зефір покроковий рецепт
1. Змішуємо глюкозний сироп, цукор (150 г), 2 види пюре і агар-агар. Доводимо до 105С, постійно помішуючи. Паралельно збиваємо білок кімнатної температури з цукром (65 г) до стійкої меренги.
2. Тонкою цівкою вливаємо сироп, продовжуючи збивати до стійкої зефірної массы.
3. Відсаджуємо зефір на аркуші пергаменту, залишаємо на стабілізацію на 12 годин. Обсипаємо цукровою пудрою і наслаждаемся.
Відео рецепт 👇