Як смачно зробити Яблучний пиріг з заливкою з молока, вершків та яєць простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Пиріг яблучний (рустик;))) З книги великого і могутнього нашого Гаетана Парі))) (Пиріг номер два)
Інгредієнти
Заливка:
200 гр яєць
100 гр цукру
25 гр борошна
15 гр кукурудзяного крохмалю
100 гр молока
125 гр вершків (33%)
Просочення:
50 гр яєць
50 гр цукру
50 гр гарячого розтопленого вершкового масла
Яблучний пиріг з заливкою з молока, вершків та яєць покроковий рецепт
1. Яблука почистити, нарізати на кубики або часточки, збризнути лимоном і припустити в маслі. Всипати родзинки, коли яблука дали сік і дати родзинок ввібрати сок.
2. Заливка:
Вилити на подпеченную основу з викладеними яблуками і родзинками. Запекти близько 20 хвилин при 180 град
Вилити на подпеченную основу з викладеними яблуками і родзинками. Запекти близько 20 хвилин при 180 град
3. Просочення:.
Змішати і просочити пиріг пензликом. Повернути в духовку ще на 10 хвилин. Дати охолонути і вийняти їх формы.
Змішати і просочити пиріг пензликом. Повернути в духовку ще на 10 хвилин. Дати охолонути і вийняти їх формы.