Ягідні мафіни з штрейзеля

Як приготувати смачні домашні Ягідні мафіни з штрейзеля рецепт в духовці простий.

Інгредієнти

Мука -180 г ♦ 20 г
Розпушувач – 2 ч. л.
Сіль – 1/4 ч. л.
Цукор -120 г
Молоко – 100 г
Яйце -1 шт.
Вершкове масло – 30 г
Ягоди -120 г

Штрейзель
Борошно – 40 р
Цукор – 40 г
Масло розтоплене – 20-30 г

Ягідні мафіни з штрейзеля покроковий рецепт

1. Для штрейзеля змішати борошно і цукор, додати масло і перетерти руками. Тепер мафіни. Масло розтопити і охолодити до кімнатної температури. Змішати сухі інгредієнти разом, просіяти. У мисці злегка збити яйце, додати молоко і збити ще немного.
2. Влити рідкі інгредієнти в сухі, змішати до повного об’єднання. Ввести розтоплене вершкове масло.

3. Ягоди змішати з 20 г борошна і додати в тісто. Заповнити форми тістом на 2/3, посипати штрейзеля. Випікати 20-25 хв при 18о ‘С до сухої зубочистки. З’їсти з кайфом і чашечкою кофе.