Ягідний морс журавлинний з заморожених ягід

Як зробити смачний домашній Ягідний морс журавлинний з заморожених ягід простий рецепт. Таким способом можна готувати морс майже з будь-яких ягід, як з свіжих, так і заморожених. Максимум корисних речовин в ньому зберігається. Я готую з цукрозамінником, ви можете додати цукор за смаком/мед у готовий морс. ⠀

Інгредієнти

■300 г ягід (свіжих або заморожених, у мене в цей раз журавлина заморожена) ⠀
■ цукор / сахзам / мед за смаком ⠀
■ 2-2,5 літра води

Ягідний морс журавлинний з заморожених ягід покроковий рецепт

1. Ягоди розморозити, пробити блендером, протерти через сито.

2. Макуха залити водою, додати за смаком цукор/сахзам і варити після закипання 10 хвилин, потім накрити кришкою і остудить.

3. Процідити через сито, додати перетерту ягоду і можна пробувати!

Відео рецепт 👇