Як посмажити стейк з тунця філе на сковороді смачний

Як посмажити стейк з тунця філе на сковороді смачний рецепт домашній 🔥 Тунець вважається дієтичний рибою. Крім того, в тунеце багато омега-3 і омега-6 жирних кислот, які особливо корисні для серцево-судинної системи, так як допомагають нам справлятися з холестерином, знижуючи ризик розвитку інфаркту і ймовірність утворення тромбів.

Інгредієнти

КБЖУ на 100г 111/21/3/1

Філе тунця (стейки) – 500 г
Раст. масло – 2 ст. л
Соєвий соус – 1 ст. л
Сік лимона – 1 ст. л
Часник – 2 зубчики
Сіль, перець – за смаком

Як посмажити стейк з тунця філе на сковороді смачний покроковий рецепт

1. Стейки тунця скласти в глибоку миску і додати всі інгредієнти. Добре перемішати. Залишити хвилин на 30. Смажити на сухій сковороді на середньому вогні з двох сторін хвилини 3-4.

2. Рекомендують смажити так, щоб посередині стейка залишалася рожева смужка. Але я прожаривала повністю, оскільки діти теж їли. До речі, діти подумали, що це курица.

3. Дійсно, ніякого рибного смаку у тунця немає. Він дуже ніжний і м’який, за смаком схожий на курку, то на свинину. Подавати стейки відразу! Приємного аппетита.

Відео рецепт 👇