Яловичина тушкована в пиві з овочами на сковороді

Як смачно зробити Яловичина тушкована в пиві з овочами на сковороді простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Яловичина тушкована з овочами в темному пиві, виходить дуже ситне, смачне блюдо з насичений смаком, м’ясо тане в роті! Ідеально як для сімейного обіду, вечері або на святковий стіл! Готуйте із задоволенням!

Інгредієнти

500 гр яловичина м’якоть
1-2 шт цибуля ріпчаста
1-2 шт морква
250 гр гриби печериці
7-10 шт картопля
3-4 шт помідори
300 мл пиво темне
50 мл рослинна олія
2 шт лавровий лист
2 ст л борошно
Сіль і чорний мелений перець за смаком

Яловичина тушкована в пиві з овочами на сковороді покроковий рецепт

1. Підготуємо всі інгредієнти. М’ясо вибирайте мармурове, але це не принципово. М’ясо розрізати на великі квадрати. У глибоку сковороду або казан вливаємо олію. Обсмажуємо м’ясо злегка до золотистої скоринки. Потім прибрати м’ясо з сковороды.
2. Цибулю нарізати великим кубиком, моркву нарізати великими кружечками. Гриби можна покласти цілком, якщо вони дрібні, якщо великі , то розрізати. Цибулю, моркву і гриби обсмажуємо в олії де обсмажували м’ясо 7-10 хвилин на середньому вогні. До овочів додаємо м’ясо яке ми попередньо обжарили.
3. Вимикаємо вогонь, всипаємо борошно і все перемішати. Картоплю очищаємо і нарізаємо крупно, помідори нарізати кружечками. У жароміцну форму для запікання викладаємо картоплю, потім помідори, можна злегка подсолить.
4. Зверху викладаю м’ясо з овочами, солимо і перчимо, кладемо лавровий лист і заливаємо пивом. Форму для запікання накрити кришкою або фольгою. Відправляю в розігріту духовку до 200 градусів на 2 години. За пів години до готовності можна провести на сіль. Приємного апетиту!