Закуска Бурякова ікра з буряка, моркви, цибулі та часнику простий рецепт. (Багато запитували про овочеві страви, які готую ☺️ Буду періодично показувати, якщо ви не проти 🤍).
Інгредієнти
Буряк 3 шт (600г)
1шт Морква (150г)
Цибуля 1-2шт (150г)
Часник 2-3зуб
Лавровий лист 2ш
Сіль/цукор/перець
Томатна паста 2стл
Рослинна олія 100мл
Лимонний сік 1чл
1 стакан Вода
Закуска Бурякова ікра з буряка, моркви, лука і часнику покроковий рецепт
1. В олії обсмажити підрізаний цибулю, додати терту на тертці моркву і буряк (можна використовувати варену/запечену, тоді готувати ікру швидше).
2. Влити воду з томатною пастою в овочеву масу під кришкою на середньому вогні, періодично помішуючи, до м’якості овочів (хвилин 30-40). Додати тертий на дрібній тертці часник, лимонний сік, лавровий лист, 1/2чл цукру, сіллю перець, за вкусу.
3. Тушкувати ще хвилин десять. Готову ікру смачно покласти на хліб або хлібець, присипати подрібненими волоськими горіхами і додати листочки зелени.