Закуска з кабачків з часником і зеленню

Закуска з кабачків з часником і зеленню простий рецепт 🧄🌱 Для мене ця арабська закуска – одне з найкращих застосувань кабачків. 30 хвилин на приготування, багато зелені в складі і 10 з 10 за версією Недільного шефа 🔥

Інгредієнти

▫️600 гр кабачків
▫️100 гр цибулі
▫️4 зубчики часнику
▫️Сіль
▫️Оливкова олія
▫️⅓ ч. л. коріандру
▫️20 гр кінза або петрушки
▫️10 гр м’яти
▫️¼ лимона, сік
▫️Чорний перець

Закуска з кабачків з часником і зеленню покроковий рецепт

1. Нарізаємо цибулю, кабачки і часник. У ступці перетираємо часник з сіллю та оливковою олією. На середньому вогні на оливковій олії готуємо цибулю 2 хвилини. Додаємо кабачки, солимо і готуємо під кришкою 20-30 хвилин до мягкости.

2. Періодично помішуємо. Додаємо розтертий часник, коріандр, выпариваем зайву вологу і розминаємо в пюре.

3. Даємо охолонути, додаємо кінзу, м’яту, сіль, чорний перець і сік лимона. Перемішуємо. Подаємо з оливковою олією, хлібом і часточкою лимона.

Відео рецепт 👇