Закуски Канапе на сирному печиво з крим-чізом

Ви ж збираєте рецепти до Нового року? Ось вам ще один в скарбничку закусок 🥂 Як зробити Закуски Канапе на сирному печиво з крим-чізом рецепт простий. Головне тут – рецептура сирного крекеру, на який можна покласти будь-яку начинку – паштет з курячої печінки, рийет з лосося або, як на фото, крим-чіз і малосольну червону рибу. Це смачніше і цікавіше, ніж канапе на покупних крекерах або хлібі 🔥 Зберігайте рецепт і користуйтеся на здоров’я.

Інгредієнти

Для тесту:
80 г вершкового масла
200 р сиру типу “Російського”
10 г пармезану або аналогічного витриманого сиру (опціонально)
1/4 ч. л. солі
1/4 ч. л. порошку чілі
1/4 ч. л. сухого часнику
1/2 ч. л. прованських трав
3 ст. л. молока
200 р борошна

Для начинки:
400 м крим-чизай
350 г малосольного лосося

Закуски Канапе на сирному печиво з крим-чізом покроковий рецепт

1. Якщо вам не потрібна така велика кількість канапе – просто пропорційно скорочуйте пропорцію. Або печіть всю норму печива, робіть стільки канапе, скільки вам потрібно, а решта просто подайте як крекери – воно і в чистому вигляді прекрасно розлітається 😊 Готуємо печиво. Масло кімнатної температури кладемо в чашу комбайна, додаємо натертий сыр.
2. Вимішуємо. Додаємо борошно, сіль і спеції. Замішуємо тісто, поступово додаючи молоко для отримання потрібної консистенції. Тісто не повинно вийде дуже тугим. Розкачуємо тісто між двома листами пергаменту в пласт товщиною близько 7-10 мм.
3. Нарізаємо на квадратики або прямокутники “на один укус”. Кладемо на деко. Випікаємо в попередньо розігрітій до 180 градусів духовці протягом 12-15 хвилин. На остигле печиво відсаджуємо з кондитерського мішка вершковий сир і кладемо тонкі скибочки риби. Прикрашаємо зеленью.