Печінковий рулет з курячої печінки

Як смачно зробити Печінковий рулет з курячої печінки простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Печінковий рулет. Дуже нагадує за текстурою паштет , можна їсти з хлібцем або ж як я, з гарніром, відірватися не можливо як це смачно. Приготую його на Новий рік у величезному розмірі і ні з ким не поділюся, всю ніч буду жувати його

Інгредієнти

🫔 Печінка куряча – 400 гр.
🫔Філе гомілки ( у мене індички) – 300 гр.
🫔Цибуля – 1 шт (166 гр)
🫔Морква – 1 шт (78 гр)
🫔Часник – 2 зубчики
🫔Сіль і спеції за смаком
🫔Вершки (10% жирності) – 50 мл
🫔Молоко 1.8-%- 10 мл ( можна вершки)
🫔 Печериці -167 гр
🫔Олія оливкова -2 мл

Кбжу на 100 Гр : 87/10.9/3.9/2.6

Печінковий рулет з курячої печінки покроковий рецепт

1. На олії обсмажуємо печінку і м’ясо, додаємо цибулю і моркву, знову обсмажуємо. Додаємо трохи води і тушкувати під закритою кришкою до готовности.
2. Отриману масу перекладаємо в миску, додаємо сіль і спеції, сюди ж додаємо вершки, молоко і пробиваємо блендером до однорідної маси. Отриману масу викладаємо на харчову плівку і акуратно розподіляємо у вигляді прямоугольника.

3. Печериці нарізаємо дрібно і підсмажуємо на сухій сковороді 2-3 хв до рум’яного кольору . На край прямокутника викладаємо гриби смужечкою. Звертаємо масу в рулет і прибираємо в холодильник на 2-3 години. І залишається тільки дождаться