Запечена картопля з травами в духовці

Як зробити дуже смачний і простий Запечена картопля з травами в духовці рецепт простий.

Інгредієнти

– картопля
– прованські трави, паприка, сіль, перець.
– вершкове масло
– часник
– петрушка або кріп

Запечена картопля з травами в духовці покроковий рецепт

1. Картоплю треба добре помити, бажано це зробити щіткою або губкою для овочів. Потім картоплю потрібно відварити в підсоленій воде.

2. Потім перекладаємо його в форму для запікання, кожен картопля придавлюємо склянкою, і посипаємо спеції , сіль, перець і масло.

3. Відправляємо в духовку на 20-30 хвилин при t 200°. Готову картоплю поливають вершковим маслом, змішаним з часником і зеленью.

Відео рецепт 👇