Запечена перепілка з яблуками в духовці простий рецепт.
Інгредієнти
на 3 порції:
🍗перепела 6 шт
🍗яблука 5 штук
🍗апельсин 1 шт
🍗соєвий соус-3 ст. ложки
🍗приправа для птиці 1 ст. ложка
🍗вершкове масло 80 грам
🍗сіль і перець за смаком
Запечена перепілка з яблуками в духовці покроковий рецепт
1. Перепелів промиваємо, висушуємо і маринуємо: сік 1 апельсина, сіль, перець, соєвий соус і приправи, я ще додав 2 гілки розмарину і копчену сіль. Прибираємо маринуватися мінімум на 1 годину, краще на ніч. Кисло-солодкі яблука нарізаємо не великими дольками.
2. Викладаємо у форму для запікання, солимо, додаємо 20-30 мл води, вершкове масло. У кожного перепела кладемо шматочок вершкового масла, викладаємо на яблоки.
3. Запікаємо при температурі 200 градусів у положенні верх низ. Не накриваємо. Перевертаємо кожні 10-15 хв , змащуючи маслом. У мене запікання зайняло 60 минут.
Відео рецепт 👇