Запечене листкове тісто з мясом в духовці

Як зробити Запечене листкове тісто з м’ясом в духовці простий рецепт.

Інгредієнти

Яловичина (м’якоть) – 200-300г
Чорний, червоний перець
Пажитник
Кмин мелений
Насіння кінзи
Сіль
2-3 гілочки розмарину
3-4 зубчики часнику
60г злив. масло
Шпинат
Вершки
Листкове тісто

Запечене листкове тісто з м’ясом в духовці покроковий рецепт

1. М’ясо приправимо, і посмажимо усіх боків у маслі. Потім загорнути з фольгою і відправити в духовку при 200 градусів, до повної готовності. Шпинат злегка варимо з вершками. додаємо чорний, червоний перець, закриємо кришкою і варимо 3-4 минуты.

2. Потім знімаємо м’ясо з духовки, кладемо вже розкатане в листкове тісто, акуратненько всіх сторін закриємо, змащуємо яйцем і відправляємо в духовку до готовності теста.

3. Я м’ясо варила повністю, так як у мене воно не мармурове. Це нереально вкусно.

Відео рецепт 👇