Каннеллоні болоньєзе

Як зробити Каннеллоні болоньєзе рецепт простий. Я їх приготувала за типом лазаньї, але в мене залишилося ще 1/2 упаковки, тому наступний рецепт з іншою начинкою.

Інгредієнти

~14 каннеллоні

Болоньєзе:
1 великий цибулю
1 велика морква
2 часточки часнику
~350-400 г фаршу
1 ст. л. томатної пасти
~ 250 г томатів у власному соку або просто перетертих
масло, сіль, перець, орегано

Бешамель:
50 г вершкового масла
1,5 ст. л. борошна
500 мл молока
сіль, перець, мускатний горіх, щіпка орегано
🧀~ 100 г сиру (у мене був твердий і пармезан)

Каннеллоні болоньєзе покроковий рецепт

1. Болоньєзе: підсмажуємо Цибулю до прозорості, додаємо нарізану дрібними кубиками моркву і часник, тушкуємо ще 3-4 хв, додаємо фарш і розбиваючи грудочки тушкуємо разом також 3-4 хв. Додаємо томатну пасту, перетерті томати, пепешируем, накриваємо кришкою і тушкуємо ~15-20 мин.
2. Солимо, перчимо, додаємо дрібку орегано. Бешамель: масло розплавляємо, додаємо борошно, розмішуємо, додаємо по трохи молоко – постійно розмішуючи віночком, солимо, перчимо, додаємо мускатний горіх і щіпку орегано. Варимо до загустіння і вимикаємо вогонь. У форму викладаємо 1-2 ложки бешамеля.
3. Канелоні наповнюємо болоньєзе і викладаємо на бешамель. Перший ряд канелоні змащуємо 2 ложками бешамеля, присипаємо сиром і викладаємо зверху другий ряд фаршированої канелони.
4. Зверху виливаємо решту бешамель і присипаємо натертим сиром. ▪ Накриваємо фольгою і випікаємо при 180 градусах 20 хв з фольгою і ще 15 хв без фольги. Приємного апетиту!🤤