Як смачно зробити Запечені млинці з сиром в сметанному соусі в духовці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Якщо так, то цей рецепт для вас, друзі! 🔥👍 Зазвичай печу млинці на око, а очей у мене – алмаз 🤣🤣🤣, за своє життя перепекла тонни млинців! 💪💃 Ви можете використовувати свій фірмовий рецепт тіста. 😋💗
Інгредієнти
Тісто для млинчиків:
🔸3 яйця
🔸молока 250г
🔸250г води (приблизно)
🔸1/2ч.л солі
🔸1ст.л рослинного або вершкового масла.
🔸250-280 г борошна до отримання тіста рідкої консистенції.
Начинка:
🔸500-600г сиру 9% (18%)
🔸1-2 яйця
🔸цукор за смаком (трохи)
🔸ваніль
🔸родзинки за бажанням.
Сметанний соус:
🔸1яйцо
🔸3ст.л цукру
🔸1 стакан сметани 20-26% жирності
Запечені млинці з сиром в сметанному соусі в духовці покроковий рецепт
1. Тісто для млинчиків:
Це приблизні пропорції. Зазвичай збиваю виделкою яйця з сіллю, додаю холодне молоко, масло (вершкове розтопити), потім все борошно, вимішую віночком. Потім потроху вливаю холодну воду, до отримання гладкою, шовковистою, рідкої консистенції. Випікаю на сухий сковороде.
Це приблизні пропорції. Зазвичай збиваю виделкою яйця з сіллю, додаю холодне молоко, масло (вершкове розтопити), потім все борошно, вимішую віночком. Потім потроху вливаю холодну воду, до отримання гладкою, шовковистою, рідкої консистенції. Випікаю на сухий сковороде.
2. Начинка:
Млинці намазати сирною начинкою, скрутити трубочкою, розрізати напополам.
Млинці намазати сирною начинкою, скрутити трубочкою, розрізати напополам.
3. Сметанний соус:
Збити віночком. Млинці скласти у вогнетривку форму, змащену маслом, кожен шар заливаючи соусом. Можна запікати в порційних формах або тарілках, так ще смачніше, в один шар. 😋👌 Запікаємо при 180С, 30хв,режим конвекція, до рум’яної скоринки. Присипати пудрою через сито, при подачі можна полити ромом і підпалити. 👍
Збити віночком. Млинці скласти у вогнетривку форму, змащену маслом, кожен шар заливаючи соусом. Можна запікати в порційних формах або тарілках, так ще смачніше, в один шар. 😋👌 Запікаємо при 180С, 30хв,режим конвекція, до рум’яної скоринки. Присипати пудрою через сито, при подачі можна полити ромом і підпалити. 👍