Запечені перепілки в духовці з яблуками і гірчицею простий рецепт. Нехай вже П’ятнична майже ніч 🤣, але я дуже хочу опублікувати цей рецепт для вас сьогодні🙏🏻 Щоб завтра у вас була можливість поїхати на Комарівку, купити перепілок і приготувати цих малюпасеньких ципочек. Хоча, хто-то просто дістане з морозилки (такі теж є), я знаю 😂 Маленькі навшпиньки, ароматні кислі яблука, розмарин…ммм, чудово. Зберігаємо рецепт, готуємо і не забуваємо поставити Віке♥️
Інгредієнти
▪️5-7 перепілок
▪️3-4 яблука
▪️2ст.л гірчиці французької
▪️сіль/перець/чебрець/приправа для курки
▪️пару гілочок розмарину
▪️жменя журавлини
▪️трюфельна паста (за бажанням і можливості)
▪️50-60гр вершкове масло
Запечені перепілки в духовці з яблуками і гірчицею покроковий рецепт
1. Мої перепілки були вже без хребта, що було дуже зручно для фарширування. 2 яблука почистити від шкіри і середини, порізати кубиками. До яблук додати гірчицю, сіль, перець, приправу, чебрець – добре перемешать.
2. Цією сумішшю зафарширувати перепілок і добре зв’язати їх кулінарною ниткою. Викладаємо у форму, додаємо шматочки яблук, розмарин і трохи клюквы.
3. Вершкове масло розтопити, додати трюфельну пасту і добре змастити цією сумішшю цыпочек.
4. Запікаємо при 180С приблизно 40 хвилин. По готовності обов’язково полити перепілок утворився соком. Подавати з картопляним пюре ☺️