Запечені сирні палички в паніровці в духовці в домашніх умовах простий рецепт з чудовим соусом! Хрустка паніровка, що тягнеться сир, пікантний соус, ммм, це дуже смачно!
Інгредієнти
Для сирних паличок:
200 г сиру (у мене чеддер і моцарелла)
борошно (30-50 гр)
2 яйця
100 г темпуры або будь-яких кукурудзяних пластівців без цукру
рослинна олія для смаження ⠀
Для соусу:
3 ст л натурального йогурту
шпинат (жменю) або петрушку, кріп
1/2 чл базилік
2 зуб часнику
2 чл оливкової олії
сіль, перець за смаком
Запечені сирні палички в паніровці в духовці покроковий рецепт
1. Сир нарізаємо довільно (у мене брусочки) і паніруємо, щоб сир не витік: обвалюємо в борошні, в яйці, в темпура (або подрібнених кукурудзяних пластівцях) знову в яйці, борошні, яйці, в темпура, і знову в яйці, борошні, яйці і темпура. Викладаємо на будь-яку рівну поверхню і прибираємо в морозилку, як мінімум, на 1 час.
2. Після цього запікаємо в розігрітій до 200 градусів духовці ~ 15-20 хвилин. Можна, звичайно, посмажити у фритюрі до золотистого кольору (3-4 хвилинки).
3. Після смаження у фритюрі – сирні палички обов’язково перекладайте на паперовий рушник, щоб стік зайвий жир.⠀
4. Соус: Всі інгредієнти для соусу подрібнюємо в блендері. Палички подаємо гарячими. Це дуже смачно. Приємного апетиту!
Відео рецепт 👇