Запечений бутерброд тост з сиру брі з ягодами в духовці Гордона Рамзі

Як смачно зробити Запечений бутерброд тост з сиру брі з ягодами в духовці Гордона Рамзі простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Мацерированные ягоди:
3 чашки змішаних ягід, розділених
¼ чашки (50 г) цукру
Цедра ½ лимона
1 столова ложка лимонного соку (Майєр, якщо зможете знайти)

подачі:
2 товстих скибочки хліба на заквасці або сільського хліба, підсмаженого на сковороді з маслом
Брі з потрійним кремом, нарізаний скибочками завтовшки в ½ дюйма

Запечений бутерброд тост з сиру брі з ягодами в духовці Гордона Рамзі покроковий рецепт

1. Розімніть ягоди: У мисці середнього розміру злегка розімніть 1 склянку ягід картофелемялкой або дерев’яною ложкою. Додайте цукор, лимонну цедру і сік і перемішуйте, поки не почне утворюватися сироп. Додайте решту 2 чашки ягід, поки все не покриється, потім залиште при кімнатній температурі на 1-2 часа.
2. Як тільки ягоди будуть готові, розігрійте гриль до високої температури і присуньте верхню решітку духовки як можна ближче до бройлеру. Викладіть скибочки тостів на деко і викладіть зверху скибочки брі, щоб краї трохи звисали. Запікайте близько 30 секунд, уважно стежачи за тим, щоб сир розплавився занадто сильно.
3. Як тільки брі стане м’яким і злегка почне пузиритися, дістаньте його з духовки і перекладіть тости на тарілки. Посипте зверху невеликою кількістю мацерированных ягід і відразу подавайте, накривши великою кількістю серветок!
4. ПРИМІТКИ ДО РЕЦЕПТУ: Перед обсмажуванням посипте брі невеликою кількістю цукрового піску для більш солодкого ефекту крем-брюле.