Давайте приготуємо самий осінній рецепт – запечена гарбуз. І не просто шматочками, а фарширована, святкова і при цьому не вимагає багато зусиль для приготування. Як зробити Запечену гарбуз з рисом і куркою в духовці рецепт простий.
Інгредієнти
⁃ 1 ціла гарбуз (у мене 1.5 кг)
⁃ 100 гр рису
⁃ 250 гр курячого м’яса
⁃ 1 цибулина
⁃ сіль, спеції (у мене італійські трави)
⁃ 100 гр сиру
Запечений гарбуз з рисом і куркою в духовці покроковий рецепт
1. Рис варимо до напівготовності. Гарбуз моєму, просушуємо, выскабливаем насіння і волокна. Цибулю обсмажуємо, додаємо філе шматочками і смажимо все разом. Сир тремо на терке.
2. Змішуємо рис, філе, сир, додаємо спеції, сіль, масло і перемішуємо. Цією масою заповнюємо гарбуз. Форму для запікання вистилаємо пергаментом.
3. Поміщаємо на нього гарбуз, накриваємо її «кришкою». Запікаємо в попередньо нагрітій до 180 гр. духовці близько години. Трохи остудити і нарізати на порции.
Відео рецепт 👇