Запечений гарбуз з рисом і куркою в духовці

Давайте приготуємо самий осінній рецепт – запечена гарбуз. І не просто шматочками, а фарширована, святкова і при цьому не вимагає багато зусиль для приготування. Як зробити Запечену гарбуз з рисом і куркою в духовці рецепт простий.

Інгредієнти

⁃ 1 ціла гарбуз (у мене 1.5 кг)
⁃ 100 гр рису
⁃ 250 гр курячого м’яса
⁃ 1 цибулина
⁃ сіль, спеції (у мене італійські трави)
⁃ 100 гр сиру

Запечений гарбуз з рисом і куркою в духовці покроковий рецепт

1. Рис варимо до напівготовності. Гарбуз моєму, просушуємо, выскабливаем насіння і волокна. Цибулю обсмажуємо, додаємо філе шматочками і смажимо все разом. Сир тремо на терке.

2. Змішуємо рис, філе, сир, додаємо спеції, сіль, масло і перемішуємо. Цією масою заповнюємо гарбуз. Форму для запікання вистилаємо пергаментом.

3. Поміщаємо на нього гарбуз, накриваємо її «кришкою». Запікаємо в попередньо нагрітій до 180 гр. духовці близько години. Трохи остудити і нарізати на порции.

Відео рецепт 👇