Запіканка без борошна з рікоттою простий рецепт.
Інгредієнти
Рікотта – 360 гр
Яйця – 3 шт
Цукор – 3 ст ложки
Сіль -щіпка
Крохмаль кукурудзяний – 3 ст ложки
Грецький йогурт + полуниця для подачі
Запіканка без борошна з рікоттою покроковий рецепт
1. Відокремлюємо білки від жовтків, з’єднуємо рікотту, жовтки, цукор, сіль, крохмаль і перемішуємо. Збиваємо білки в міцну піну і акуратно вмішуємо в тісто лопаткою, ось так.
2. Викладаємо тісто у форму і ставимо запіканку в духовку, запікаємо при 170 градусах 40 хвилин. Запіканка повинна повністю застыть.
3. Коли вона почне остигати, вона застигне ще сильніше, але залишиться такою ж ніжною Змащуємо грецьким йогуртом і посипаємо полуницею, вот.
Відео рецепт 👇