Збитий фісташковий крем ганаш

Як смачно зробити Збитий фісташковий ганаш крем з 3х інгредієнтів простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Знаю, як ви любите прості рецепти, тому ось вам рецепт дуже простого крему, але при цьому: – супер-стабільного💪 – повітряного і ніжного – з насиченим горіховим смаком😋

Інгредієнти

Білий шоколад 600 р
Вершки 33 % 200 р
Фісташкова паста 100 г

Збитий фісташковий ганаш крем покроковий рецепт

1. Вершки нагріти до кипіння. Вилити на білий шоколад (краще брати в каллетах, якщо у вас плитка – її треба попередньо дрібно порубати), так щоб вершки покрили всі каллеты. Залишити на 2 минуты.

2. Перемішати до однорідності. Додати фісташкову пасту, перемішати. Накрити плівкою вконтакт, прибрати в холодильник на 1 годину. Вийняти ганаш з холодильника і взбить.

3. Якщо раптом ви забули ганаш в холодильнику, і він застиг в камінь, можна трохи перед збиванням прогріти микроволновке.

4. Він повинен бути м’яким, але не рідким! Кількості крему по цій розкладці вистачить на тортик діаметром 16 см 🍰 (в прошарок і на покриття).

Відео рецепт 👇