Желейний торт Бите Скло з йогуртом і желатином

Самий легкий, свіжий, яскравий, загалом, максимально літній десерт! Желейний торт Бите Скло з йогуртом і желатином простий рецепт.

Інгредієнти

– 3 виду желе
– 20г желатину
– 600мл йогурту
– 400г ягід/фруктів
– сахзам, ваніль

Желейний торт Бите Скло з йогуртом і желатином покроковий рецепт

1. Різнокольорове желе краще приготувати заздалегідь по інструкції (у мене кожен пакет залити 400 мл води) 20г желатину заливаємо 300мл води, даємо набрякнути. Потім нагріваємо до розчинення, але не кипятим.
2. Ріжемо будь-які ягоди/фрукти і желе на шматочки. До 600 мл йогурту додаємо сахзам, ваніль, вливаємо розтоплений желатин.
3. Всипаємо шматочки ягід і желе. Виливаємо у форму (беріть саму більшу) і відправляємо в холодильник до застигання. Це дуже смачно!

Відео рецепт 👇