Абрикосовий пиріг з рисовим борошном і розпушувачем

Абрикосовий пиріг з рисовим борошном і розпушувачем в духовці простий рецепт.

Інгредієнти

4 яйця
150 г рисового борошна
1/2 ч. л. розпушувача
300 гр абрикосів
Цукрозамінник за смаком
Ванілін за смаком

Абрикосовий пиріг з рисовим борошном і розпушувачем покроковий рецепт

1. Збиваємо міксером яйця з цукрозамінником. До яйцям додаємо борошно, ванілін і замішуємо тесто.

2. Абрикоси ріжемо на дві частини і відокремлюємо від кісточок. У форму змащену маслом виливаємо тісто і викладаємо абрикоси (фрукти можна брати абсолютно будь-які, пиріг дуже смачний).

3. Пиріг запікаємо в духовці 30 хвилин при 180 градусах. Подаємо пиріг до столу гарячим і насолоджуємося ніжним вкусом.

Відео рецепт 👇