Абрикосовий пиріг з рисовим борошном і розпушувачем в духовці простий рецепт.
Інгредієнти
4 яйця
150 г рисового борошна
1/2 ч. л. розпушувача
300 гр абрикосів
Цукрозамінник за смаком
Ванілін за смаком
Абрикосовий пиріг з рисовим борошном і розпушувачем покроковий рецепт
1. Збиваємо міксером яйця з цукрозамінником. До яйцям додаємо борошно, ванілін і замішуємо тесто.
2. Абрикоси ріжемо на дві частини і відокремлюємо від кісточок. У форму змащену маслом виливаємо тісто і викладаємо абрикоси (фрукти можна брати абсолютно будь-які, пиріг дуже смачний).
3. Пиріг запікаємо в духовці 30 хвилин при 180 градусах. Подаємо пиріг до столу гарячим і насолоджуємося ніжним вкусом.
Відео рецепт 👇