Як зробити Александров олександр БЮ сирки глазуровані рецепт простий.
Інгредієнти
Сир від 5% 350 р
Вершкове масло 83% 50 р
Цукор 60 г
Ванільний цукор 10 р
Молочний шоколад 180 р
Рослинна олія 10 мл
Александров олександр БЮ сирки глазуровані покроковий рецепт
1. Сир беремо м’який, без кислого присмаку. Обов’язково його віджимаємо з допомогою марлі, нам потрібно прибрати зайву рідину. До сиру додаємо звичайний цукор і ванільний. Добре подрібнюємо блендером. Далі додамо м’яке вершкове масло. Тепер вилочкою добре розминаємо. Отримуємо м’яку массу.
2. Прибираємо його в холодильник на годину, щоб вона стала щільніше. Перекладаємо в кондитерський мішок, робимо надріз потрібного розміру і видавлюємо сирки. Можна залишити так, але я з допомогою лопатки формую прямокутну форму. Прибираємо в морозилку на час-полтора.
3. Розтоплюємо шоколад, додаємо масло і перешиваємо. Беремо сирок і опускаємо його в шоколад.
4. Ставимо в холодильник на годину і можна пробовать.