Американські панкейкі без розпушувача простий рецепт. Як же я нудьгувала по полуниці 💔 Звичайно, влітку вона набагато солодший і смачніше, але я не змогла встояти). Залишаю улюблений рецепт панкейків.
Інгредієнти
(5-6 шт):
– Яйце
– Молоко – 70 мл
– Борошно – 50 гр
– Вершкове масло – 10-20 гр
– Сода на кінчику ножа
– Сироп/цукор/сахзам
– Сіль
– Ванілін/кориця
Американські панкейкі без розпушувача покроковий рецепт
1. Збиваємо яйце з цукром, сіллю і корицею до збільшення маси в об’ємі. Вливаємо тепле (не гаряче!) молоко і розтоплене вершкове масло, добре перемешиваем.
2. В кілька підходів просіваємо борошно з содою. Замішуємо тісто без грудочок. По консистенції воно повинно нагадувати рідкий йогурт. Випікаємо на а/п сковороді без масла під крышкой.
3. Як тільки тісто схопиться з одного боку і на ньому утворюються бульбашки, перевертаємо панкейк на іншу сторону. Ну або можна просто все змішати, особливо не заморочуючись! Вийде те ж самое)