Один з найбільш знаменитих пирогов у світі. Пиріг з сливами з газети The New York Times. Він публікувався з 1983 до 1989 року. І я розумію, чому! Начебто все дуже просто, але він на стільки смачний виходить 😋 Як зробити смачний Американський пиріг зі сливою з газети нью йорк таймс рецепт простий в духовці.
Інгредієнти
На форму Ø20-24 см:
🧈115 г вершкового масла 82%
🥄150 р. цукру
🥚2 шт. яйця
🥄120 р. пшеничного борошна
🥄1 ч. л. розпушувача
🧂Щіпка солі
🍑8-12 шт злив (залежно від розміру)
Для посипання:
🥄1 ст. л. цукру
🥄1 ч. л. кориці
Вихід 830 р
Сливи можна замінити на абрикоси, інжир, персики, нектарин
Щоб пергамент прилип до форми, змастіть її вершковим маслом і вже на нього клейте пергамент
Американський пиріг зі сливою з газети нью йорк таймс покроковий рецепт
1. Всі інгредієнти кімнатній t. М’яке вершкове масло збити з цукром до білого. Ввести яйця по одному. Додати одне яйце, вмешали в тісто, потім другу і так само вмішати в тісто. Додати борошно, розпушувач і соль.
2. Збити до однорідної маси. У вас вийде ніжне тісто середньої густоти. В окремій ємності змішати цукор з корицею. Викласти тісто у форму застелену пергаментом (дно і боки), разровнять.
3. Викласти сливи на тісто шкіркою вниз, посипати цукром з корицею. Випікати 180С ~35-40 хв. Готовність перевірте зубочисткой.