Англійські Сконы булочки з грушею і нектаринами

Як зробити смачні Англійські Сконы булочки з грушею і нектаринами рецепт в духовці. Сьогодні можна сказати рецепт без шкоди для фігури з цукрозамінником. Сконы вийшли смачні і ніжні, сама не очікувала ), беріть грушу тверду і солодку, нектарини теж візьміть не занадто м’які, можна замінити наповнення фруктів за вашим смаком яблука, ягоди)

Інгредієнти

Борошно пшеничне-250 гр.
Борошно цільнозернові-150 гр.
Сіль -2 гр.
Цедра половини 1 лимона ( можна замінити на винилин)
Розпушувач-10 гр.
Цукрозамінник-80 гр, ( співвідношення 1:1) або (цукор 80 гр), якщо хочете якнайсолодше можна додати 100 гр.
Вершкове масло-100 гр.
Кефір -240 мл
Груша -1 шт.
Нектарин-2 шт. невеликі
Для змазування:
Яйце -1 шт.
Молоко -1 ст. л.

Англійські Сконы булочки з грушею і нектаринами покроковий рецепт

1. Борошно просіваємо, додаємо сіль, розпушувач, цедру лимона, цукрозамінник , перемішуємо. Додаємо холодне вершкове масло і перетираємо в крихту, додаємо кефір і замішуємо м’яке тісто. Грушу чистимо від насіння і ріжемо кубиками, теж саме і з нектаринами, додаємо в тісто і акуратно перемішуємо, щоб фрукти рівномірно розподілися в тесте.

2. Поверхня присипаємо борошно і викладаємо тісто і формуємо прямокутник висотою десь 2 див., якщо дуже липне трохи присипте борошном, ріжемо на шматочки, можна великі і маленькі, необов’язково, щоб вони були ровные.

3. Змащуємо яйцем збите з молоком. Ставимо в заздалегідь розігріту духовку 190 на 25-30 хвилин. Притрушуємо злегка цукрових пудрой.

Відео рецепт 👇