Меренговый французький десерт Павлова з вишневим кремом

Меренговый французький десерт Павлова з вишневим кремом простий рецепт. Я не люблю. Зовсім. І ще я не люблю готувати те, що сама не люблю. Тому доводиться експериментувати зі смаками крему. Вишня тпк добре розбавила насолода від меренги, що навіть я з задоволенням з’їла одну ❤️

Інгредієнти

білки 100 г
цукор 100 р
цукрова пудра 75 р
крохмаль кукурудзяний 20 р
лимонний сік 1 ст. л

Крем
Пюре вишні 70 г (можна приготувати з свіжої)
Білий шоколад 70 р
Цукор 20 г
Желатин 2 р
Вода 12 р
Вершки 33 % 150 г

Меренговый французький десерт Павлова з вишневим кремом покроковий рецепт

1. Білки починати збивати на середній швидкості міксера, поступово збільшити до максимальної і збити в міцну піну. Не перестаючи збивати, всипати цукор. Збивати близько 10 (залежить від потужності міксера) хвилин, до щільного розчинення цукру, і глянсовою маси. Просіяти крохмаль і цукрову пудру, додати лимонний сік і акуратно перемішати лопаткою методом складывания.
2. Перекласти в кондитерський мішок з круглою насадкою . Деко застелити тефлоновим листом або пегаментом. Відсадити круглі заготовки приблизно 5-6 см в діаметрі. Чайною ложкою зверху зняти частину меренги. Сушити в заздалегідь розігрітій духовці 85-90 С духовці в режимі конвекція 1,5-2 годин. Після я остужала в духовці з відчиненими дверцятами. Перед подачею заповнити кошики конфі кремом, прикрасити свіжими ягодами.

3. Крем.
Желатин залити холодною водою і залишити набрякнути. Пюре з цукром погріти. Додати набряклий желатин, перемішати до повного розчинення. Влити на шоколад і перемішати. Засудити. Додати 50 г вершків, пробити блендером, накрити плівкою в контакт і прибрати на пару годин в холодильник. Плівку прибрати, додати 100 г вершків збити і миксером.