Арросто з грибами печерицями з яловичини / телятини

Як смачно зробити Арросто з грибами печерицями з яловичини / телятини простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

•800г яловичої/телячої вирізки
•цибуля
•морква
•стебло селери (якщо є)
•300г печериць
•200мл білого сухого вина
•бульйон м’ясний/овочевий або гаряча вода
•гілочка розмарину
•0,5 ст л борошна
•вершкове масло
•оливкова олія

Арросто з грибами печерицями з яловичини / телятини покроковий рецепт

1. Обсмажити на вершкове масло з оливковою олією роздавлений зубчик часнику з гілочкою розмарину. Додати вирізку обсмажити до рум’яності з усіх сторон.

2. Збризнути м’ясо вином і випарувати алкоголь на максимальному вогні. В іншій каструлі обсмажити крупно нарізані овочі на оливковій олії. Перекласти м’ясо разом з виділилася рідиною до овочів. Додати ополоник бульйону або окропу так, щоб рідина покривала овочі і нижню частину мяса.

3. Накрити кришкою і тушкувати на мінімальному вогні близько 2-х годин. Періодично перевертати м’ясо і додавати бульйон або окріп, якщо википіла рідина. Посолити, поперчить.

Відео рецепт 👇