Азу з яловичини по татарськи з солоними огірками

Порадуйте мене вашими ❤, а ваших чоловіків цим смачним і ситним блюдом! Запевняю, байдужими вони не залишаться і будуть просити добавки🤩. Як зробити Азу з яловичини по татарськи з солоними огірками рецепт простий.

Інгредієнти

М’ясо (у мене яловичина)
5 бульб картоплі
2 цибулини
2 солоних огірка
3 помідора
70-100 гр топленого масла
250 мл м’ясного бульйону або томатної пасти, розведеної водою
Суміш перців, сіль
Зелень
Часник

Азу з яловичини по татарськи з солоними огірками покроковий рецепт

1. М’ясо нарізати довгастими шматочками. ⠀ Гарненько розігріти казан і в топленому маслі обсмажити м’ясо на сильному вогні до золотистої скоринки. ⠀ Цибулю нарізати півкільцями і додати до м’яса. Смажити все до м’якості цибулі. ⠀ Посолити, приправити сумішшю перців і гарненько перемішати. ⠀

2. Налити бульйон або розбавлений томат. ⠀ Потім додати січені томати, перемішати і залишити гаситися під кришкою на повільному вогні майже до повної готовності м’яса (~40 хвилин). ⠀ Солоні огірки нарізати невеликими брусочками. ⠀ Почистити картоплю, нарізати брусками і обсмажити майже до повної готовності. ⠀

3. Перекласти в казан підготовлені картоплю і солоні огірки. ⠀ Перемішати і, накривши кришкою, залишити нудитися на повільному вогні ще 5-10 хвилин. ⠀ Поки азу нудиться на плиті, нарізати зелень і часник. Готове азу посипати часником і зеленью.

Відео рецепт 👇